Opis produktu
nitki makaron RYŻOWY bezglutenowymasa netto 200g
producent Fabryka Makaronu Sp. z o.o. Konstancin Jeziorna
Składniki: Składniki:
100% mąka ryżowa
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1452 kJ/ 347 kcal
Tłuszcz: 1,70 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,15 g
Węglowodany: 76,9 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,0075 g
Informacja od producenta:
Spełniamy wymogi czystej etykiety, ponieważ jedynym spoiwem technologicznym jest u nas woda.
Produkt nie posiada konserwantów i alergenów, nie zawiera glutenu.
Produkt przeznaczony dla wegetarian i wegan.
Stale współpracujemy z Uniwersytetem Przyrodniczym z Lublina pod kątem zastosowanych procesów technologicznych.
Nasze produkty są poddawane badaniom w Międzynarodowym Laboratorium EUROFINS.