Avellini MAKARON BEZGLUTENOWY wstążki RYŻOWY

Avellini MAKARON BEZGLUTENOWY wstążki RYŻOWY
6,70
BRAK TOWARU PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL 5-7 DNI SPROWADZIMY DO MAGAZYNU
Zapytaj o produkt

Opis produktu

nitki makaron RYŻOWY bezglutenowy

masa netto 200g

producent Fabryka Makaronu Sp. z o.o. Konstancin Jeziorna

Składniki:  Składniki:
100% mąka ryżowa

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1452 kJ/ 347 kcal

Tłuszcz: 1,70 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,15 g
Węglowodany: 76,9 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,0075 g
Informacja od producenta:
Spełniamy wymogi czystej etykiety, ponieważ jedynym spoiwem technologicznym jest u nas woda.
Produkt nie posiada konserwantów i alergenów, nie zawiera glutenu.
Produkt przeznaczony dla wegetarian i wegan.
Stale współpracujemy z Uniwersytetem Przyrodniczym z Lublina pod kątem zastosowanych procesów technologicznych.
Nasze produkty są poddawane badaniom w Międzynarodowym Laboratorium EUROFINS.

 
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij