Opis produktu
CAPPUCCINO Z MAGNEZEM BEZGLUTENOWE
producent Celiko S.A.
masa netto 100g
W 2017 roku Cappuccino LA LUCIDA zmieniło recepturę oraz zyskało nową, atrakcyjną szatę graficzną. W chwili obecnej jest produktem bezglutenowym – kawę zastąpiono w nim ekstraktem z korzenia cykorii, który ze względu na wysoką zawartość odżywczą i pozytywny wpływ na organizm człowieka uważany jest za zdrowszy zamiennik kawy naturalne.
Skład syrop glukozowy, glukoza, cukier, utwardzony tłuszcz kokosowy, częściowo utwardzony tłuszcz palmowy, mleko pełne w proszku, ekstrakt cykorii - 5 %, substancja wzbogacająca: węglany magnezu, białka mleka, maślanka w proszku, stabilizatory E332, E340, emulgatory E471, E 481, substancja przeciwzbrylająca E551, sól, barwnik, E160A, aromat
W zakładzie stosowana jest Soja i produkt pochodne
Wartości odżywcze w 100g
wartość energetyczna
1785 kj/ 423 kcal