Opis produktu
Celiko Baton liofilizowany BRZOSKWINIAbezglutenowy FRUPP
producent Celiko S.A.
waga neto 9g
bez glutenu
Baton brzoskwiniowy zawiera aż 28% błonnika.
Składniki
brzoskwinia (27 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe i warzywne (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marchwi, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z marakui), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna – 1443 kJ/ 343 kcal; tłuszcz – 0,8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g; węglowodany – 67 g, w tym cukry – 49 g; błonnik – 28 g; białko – 2,8 g; sól* – 0,16 g.
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
1 baton (10 g) stanowi jedną porcję. 1 baton to 34 kcal.
Zawiera naturalnie występujące cukry.