Celiko frupp liofilizowany jabłko bezglutenowy

Celiko frupp liofilizowany jabłko bezglutenowy
2,89
5 szt na magazynie. - WIĘKSZĄ ILOŚĆ - PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL
Zapytaj o produkt

Opis produktu

Celiko Baton liofilizowany jabłko

bezglutenowy FRUPP

producent Celiko S.A.

waga neto 9g

bez glutenu

Składniki

jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

Produkt może zawierać alergen: dwutlenek siarki.

Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Wartość odżywcza w 100 g:

wartość energetyczna – 1423 kJ/ 338 kcal; tłuszcz – 0,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g;

węglowodany – 69 g, w tym cukry – 51 g;

błonnik – 28 g;

białko – 0,7 g;

sól* – 0,02 g.
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij