Celiko frupp liofilizowany jabłko jagoda bezgluten

Celiko frupp liofilizowany jabłko jagoda bezgluten
2,89
12 szt na magazynie. - WIĘKSZĄ ILOŚĆ - PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL
Zapytaj o produkt

Opis produktu


Celiko Baton liofilizowany jabłko jagoda

bezglutenowy FRUPP

producent Celiko S.A.

waga neto 9g

bez glutenu

Składniki

owoce: jabłka (21%), jagody (10%); zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy); fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii)

Produkt może zawierać: dwutlenek siarki.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna - 1410 kJ/335 kcal; tłuszcz - 0,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g; węglowodany - 67 g, w tym cukry - 50 g; błonnik - 29 g; białko - 0,8 g; sól* - 0,02 g

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

1 baton (9 g) stanowi 1 porcję.

Zawiera naturalnie występujące cukry.

Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij