Opis produktu
CIASTO O SMAKU WANILIOWYM
bezglutenowe
masa netto 240
producent Bezgluten Sp. z o.o.
Składniki
masa jajowa pasteryzowana, skrobia (kukurydziana, ziemniaczana), olej roślinny (rzepakowy), cukier, mąka ryżowa, syrop ryżowy, błonnik bambusowy, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany; aromat, substancja zagęszczająca: guma guar.
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1809 kJ/ 432 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 0,9 g
Białko: 5,1 g
Sól: 0,22 g
Masa netto: 0,240g
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.