TRUFLE DYNIOWO ORZECHOWE   z ciastek gullon MARIA


SKŁADNIKI

Gullón Sugar Free María    14 szt.
dynia 250 g
orzechy włoskie 40 g
kakao w proszku 4 łyżki stołowe



1 Włóż dynię do miski. Przykryj miskę folią tak, aby folia nie dotykała dyni. Wstaw do kuchenki mikrofalowej na 8 minut lub do osiągnięcia miękkości.
(dynię można też upiec w piekarniku)

2 Rozgnieć orzechy włoskie z 4 ciasteczkami María.
Dodaj ugotowaną dynię i 2 łyżki kakao. Dobrze wymieszaj i odstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
3 Pokrusz 8 ciasteczek María.
4 Gdy ciasto dyniowe odpocznie, uformuj kulki o wadze około 15 g. Obtocz je w pokruszonych herbatnikach lub kakao w proszku.
5 Przechowuj w lodówce.
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij