Diabetki Czekoladki orzech laskowy i włoski

12,50
3 szt na magazynie. - WIĘKSZĄ ILOŚĆ - PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL
Zapytaj o produkt

Opis produktu

DIABETKI
Czekoladki orzech laskowy i włoski
 
masa netto 100g

bez glutenu
bez tłuszczy trans
Unikalna receptura czekoladki z najwyższej jakości składników. Aksamitne nadzienie z chrupiącymi orzechami laskowymi przełamanymi delikatną nutą orzechów włoskich otoczonych rozpływającą się w ustach, belgijską czekoladą.

Produkt o niskim indeksie glikemicznym, o znacznie obniżonej zawartości cukru. Słodzony maltitolem

Składniki : substancja słodząca: maltitol, czekolada (25%) [miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat naturalny waniliowy], tłuszcz roślinny (z ziarna palmy), orzechy laskowe (21,5%), mleko pełne w proszku, orzechy włoskie (5,5%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (shea), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyny (z soi), naturalne aromaty.

Alergeny:

mleko, soja, orzechy arachidowe, orzechy laskowe

Może zawierać inne orzechy.

Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna 2335 kJ / 560 kcal

Tłuszcze 35,4 g

w tym kwasy tłuszczowe nasysone 17,2 g

w tym kwasy tłuszczowe jednonasysone 13,3 g

w tym kwasy tłuszczowe wielonasysone 3,1 g

w tym kwasy tłuszczowe trans < 0,06 g

OMEGA - 3 0,3 g

OMEGA - 6 2,8 g

Azot 1,2 g

Białko 7,5 g

Węglowodany przyswajalne 51,8 g

w tym cukry 7,5 g

Błonnik pokarmowy 2,2 g

Sól 0,2 g

Sposób przechowywania:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:

Alma Bonbons Sp. z o.o. Sp.k.

ul. Dolna 20a

Sędziejowice


 
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij