Opis produktu
FRANK&OLI Ciastka Jabłkowe z Pestkami Dyni Słonecznikiem i Gryką Wegańskie bezglutenowe bez dodatku cukrówWaga 120g
Producent:FRANK&OLI
Ciastka Jabłkowe z Pestkami Dyni Słonecznikiem i Gryką Wegańskie bez dodatku cukrów bezglutenowe marki Frank&Oli to świetna przekąska na każdą okazję, dodatkowo bogata w naturalną witaminę E, oraz minerały takie jak magnez fosfor i żelazo.
Składniki:
Jabłko 25%, słonecznik 23%, substancja słodząca: maltitol, pestki dyni 3%, błonnik z korzenia cykorii, olej rzepakowy, gryka ekspandowana 5%, mąka gryczana 4%, emulgator: lecytyny ( z rzepaku), cynamon 0,6%, aromat naturalny.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna 2140 kJ / 514 kcal
Tłuszcz 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,1 g
Węglowodany 39 g
w tym cukry 6,4 g
Błonnik 5,8 g
Białko 11 g
Sól 0,05 g