Opis produktu
Włoski spód do pizzy bezglutenowymasa netto 250g
producent Glutenex Sp. z o.o.
GOTOWY WŁOSKI SPÓD DO PIZZY.
Przygotowany z wysokiej jakości składników.
Produkt BEZ GLUTENU. ODPOWIEDNI DLA WEGAN.
Wystarczy tylko 10 minut
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, woda, mąka ryżowa, olej słonecznikowy, cukier, błonnik roślinny (psyllium, tapioka), dekstroza, drożdże, sól, substancje zagęszczające: E466, guma ksantanowa; substancje spulchniające: pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu; substancje konserwujące: sorbinian potasu.
Produkt może zawierać: jaja, mleko, orzechy, orzeszki ziemne, soję, sezam.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna w 100 g produktu:
927 kJ / 218 kcal
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,8 g / 0,1 g
Węglowodany / w tym cukry:51 g / <0,5 g
Błonnik2,8 g
Białko:1,5g
Sól:2,6g