Opis produktu
INCOLA bajgle z makiem bezglutenoweproducent Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o.
masa netto 190g (w opakowaniu 2sztuki po 95g)
Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.
bez glutenu,
Składniki:
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), mak 7,4 %, olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, białko jaja kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczajace (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
posób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna: 1330 kJ / 317 kcal
Tłuszcze, w tym: 10,7 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany; w tym: 48,1 g
Cukry:4,3 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,0 g