INCOLA BUŁKA PITA BEZGLUTENOWA

INCOLA BUŁKA PITA  BEZGLUTENOWA
10,90
BRAK TOWARU PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL 5-7 DNI SPROWADZIMY DO MAGAZYNU
Zapytaj o produkt

Opis produktu



INCOLA bułka pita  bezglutenowa

producent Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o.

masa netto 190g  (2x95g)
 
bez glutenu,
bez pszenicy
bez mleka,
bez jaj
bez soi

 
składniki
skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, zakwas ryżowy, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).

Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych.

Sposób przygotowania:
Bułkę podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1225 kJ / 291 kcal
Tłuszcze, w tym: 6,9 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 51,3 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 3,3 g    
Białko: 1,7 g
Sól: 1,8 g
Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania zdrowego fast fooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.




Produkt pakowany w atmosferze ochronnej








 
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij