Opis produktu
INCOLA bułki śniadaniowe bezglutenoweproducent Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o.
masa netto 120g (w opakowaniu 2sztuki po 60g)
Może zawierać orzechy pekan.
bez glutenu,
bez laktozy
Miękka i bezglutenowa bułka, która w połączeniu z ulubionymi dodatkami idealnie sprawdzi się na śniadanie, drugie śniadanie lub szybki lunch… Jest bardzo uniwersalna i niepodważalnie pyszna.
Składniki woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki(ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, białko jaja kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny ( z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.
Ilość netto: 120 g (3 x 40 g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych. Produkt otwarty należy spożyć w ciągu 2 dni.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna:
1075 kJ/255 kcal
Tłuszcze, w tym:5,1 g
Kwasy tłuszczowe nasycone:0,6 g
Węglowodany; w tym:46,8 g
Cukry:2,3 g
Błonnik:2,6 g
Białko:3,6 g
Sól:1,25 g