Opis produktu
INCOLA bułeczka słodka bezglutenowaproducent Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o.
masa netto 80g (2sztuki po 40g)
Może zawierać orzechy pekan.
bez glutenu,
bez pszenicy
bez soi
Składniki:
woda, skrobie (tapiokowa, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), cukier, olej rzepakowy, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, drożdże, mleko w proszku pełne, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), albumina w proszku (jaja), sól, błonnik roślinny (z babki jajowatej), aromat naturalny.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Informacja o alergenach: Może zawierać białka mleka.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również podgrzewany w piekarniku.
Wartość energetyczna w 100g produktu 323kcal / 1 352kJ
Tłuszcz, w tym: 6,3g - kwasy tłuszczowe nasycone 0,8g
Węglowodany, w tym: 60g - cukry 9,6g
Błonnik 3,4g
Białko 4,2g
Sól 1,5g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.