Opis produktu
INCOLA spody do pizzy bezglutenoweproducent Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o.
masa netto 230g (3x77g)
bez glutenu,
bez pszenicy
bez mleka,
bez jaj
bez jaj
bez soi
woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Sposób przygotowania:
Piekarnik nagrzej do 190°C. Na spód od pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 minut.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1300 kJ / 309 kcal
Tłuszcze, w tym: 8,0 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 56,1 g
w tym cukry: 6,7 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,9 g
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej