Makaron Konjac noddle bezglutenowy BIO 385g

Makaron Konjac noddle bezglutenowy BIO 385g
8,50
9 szt na magazynie. - WIĘKSZĄ ILOŚĆ - PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL
Zapytaj o produkt

Opis produktu

Makaron Konjac typu noodle

BIO bezglutenowy

masa netto 385g   -

producent  Calorie Watchers Ltd., 27 Old Gloucester Street, London, WC1N 3XX, Wielka Brytania

KRAJ PRODUCENTA: Wielka Brytania

Składniki

woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Makaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcal

Tłuszcz: 0 g

w tym kwasy nasycone: 0 g

Węglowodany: 0 g

w tym cukry: 0 g

Błonnik: 4 g

Białko: 0,2 g

Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA

Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ, OWIES i SIARCZYNY

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.

Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.

Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij