Panierka a'la bułka tarta z ciecierzycy bezgluten

Panierka a'la bułka tarta z ciecierzycy bezgluten
8,30
31-40szt na magazynie
Zapytaj o produkt

Opis produktu

Panierka a'la bułka tarta z  CIECIERZYCY

BEZGLUTENOWA

producent Vitko Polska

waga netto 500g

skład: mąka z ciecierzycy woda

artość odżywcza: 100 g produktu zawiera

białko 17,8 g
tłuszcz 3,8 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g)
węglowodany 36,6 g (w tym cukry 9,2)
sól 0,58 g

Wartość energetyczna: 1079 kJ / 258 kcal

Panierka a la Bułka tarta z obrobionej termicznie ciecierzycy to bezglutenowa opcja do panierowania mięsa, ryb, tofu i warzyw przed smażeniem. Dodatkowo możesz go używać do zagęszczania zup i sosów

produkt o delikatnym orzechowym posmaku, całkowicie pozbawiony smaku grochu.

Jest to zdrowa alternatywa dla klasycznej bułki tartej.

Nie zawiera alergenów i konserwantów.

Panierka z obrobionej termicznie ciecierzycy jest źródłem wapnia, cynku, potasu, magnezu, fosforu i żelaza, zawiera dużą ilość błonnika, aminokwasów oraz węglowodanów złożonych.
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij