Opis produktu
Klasyczna, rustykalna ciabatta z miękkim miąższem. Wystarczą 3 minuty w piekarniku, aby uzyskać chrupiącą skórkę.
Ciabatta- bułki do zapiekania bezglutenowe
Producent Proceli Hiszpania
masa netto 120g (2 bułeczki w opakowaniu 2x60g)
SKŁADNIKI
woda, mąka ryżowa, skrobia ryżowa, skrobia z tapioki, błonnik babki płesznik, olej słonecznikowy, cukier, odwodniony nieaktywny zakwas ryżowy, substancje zagęszczające: E464, guma guar; drożdże, sól, emulgator: E471, konserwanty: E281, E202; aromaty
KRAJ POCHODZENIA: Hiszpania
BEZGLUTENOWY: TAK
BEZ LAKTOZOWY: TAK
MOŻLIWE ALERGENY: JAJA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza: 1087/258
Tłuszcz: 5.3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0.7 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 3.9 g
Błonnik: 6.6 g
Białko: 3.1 g
Sól: 1 g