Opis produktu
Klasyczna rustykalna ciabatta z miękkim miąższem z lnem, makiem i nasionami słonecznika.Wystarczą 3 minuty w piekarniku, aby uzyskać chrupiącą skórkę chleba bogatą w błonnik.
Ciabatta- bułki Z ZIARNAMI
do zapiekania
bezglutenowe
bez laktozy
Producent Proceli HISZPANIA
masa netto 120g
SKŁADNIKI
woda, mąka ryżowa, skrobia ryżowa, skrobia z tapioki, błonnik babki płesznik, olej słonecznikowy, siemię lniane (2,5%), cukier, odwodniony nieaktywny zakwas ryżowy, substancje zagęszczające: E464, guma guar; drożdże, mak (1,5%), nasiona słonecznika (0,8%), sól, mączka z chleba świętojańskiego, substancje konserwujące: E202, E281; emulgator: E471, aromaty.
MOŻLIWE ALERGENY: JAJA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza: 1087/258
Tłuszcz: 5.3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0.7 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 3.9 g
Błonnik: 6.6 g
Białko: 3.1 g
Sól: 1 g